Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Samsung розробляє нові гнучкі смартфони

Samsung розробляє нові гнучкі смартфони
190424 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Експерименти компанії Samsung з зігнутими дисплеями давно розвинулись до того рівня, коли вони вже переросли у повноцінні проекти, та стали значною частиною флагманських моделей компанії.

     Правду кажучи, теперішні моделі смартфонів південнокорейського виробника отримали популярність не в останню чергу завдяки зігнутим краям дисплеїв. Та наразі компанія працює над двома різними типами гнучких моделей.

     Джерела всередині компанії Samsung повідомляють, що наразі ведеться розробка смартфону з «подвійним» дисплеєм. Він матиме два дисплеї з обох боків пристрою. Також, компанія працює над смартфоном, який має один гнучкий OLED-дисплей. Очікується, що спершу Samsung випустить на ринок незначну кількість смартфонів з подвійним дисплеєм, для того, щоб зрозуміти реакцію споживачів на новий пристрій.

     Смарфтон з подвійним екраном матиме дисплеї на передній і задній панелі, та, незважаючи на те, що смартфон не буде гнучким, він матиме шарнір, який даватиме змогу спроектувати саме гнучкий дизайн. Після повного згинання, один з дисплеїв буде повністю невидимим для користувача. Інший гнучкий телефон, який має надійти у продаж після смартфону з подвійним екраном, матиме гнучку панель і після повного згинання - по половині дисплею ззаду і спереду. Оскільки новинки матимуть гнучкі дисплеї, то в них має бути присутня наваго більш розвинена електроніка, від тої, що існує зараз.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео