Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Межі віртуальної реальності

Межі віртуальної реальності
53118 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, віртуальна реальність все глибше і глибше проникає в наше з вами життя

Сьогодні, віртуальна реальність все глибше і глибше проникає в наше з вами життя. Вчені діляться догадками, що вже зовсім скоро ця інновація досягне широкого охоплення аудиторії завдяки мовному телебаченню.
Потужний розвиток технологій призводить до того, що ми скоро повністю перейдемо на імерсійне віртуальне телебачення, про це ділилися здогадками на конференції SouthWest VR в Брістолі на південному заході Великобританії.
Як стверджує учасник проекту Immersive.ly, Едвард Міллер: Тісний контакт телебачення і комп’ютерних ігор спонукає нас до дії. Ми повинні вийти за межі формату 16:9. Для того, аби ми правильно розуміли концепцію вченого, Міллер ввів термін telehora («телехора»), де під «tele», судячи з усього, мається на увазі телебачення, а під «hora» - простір. Значення терміну - це свого роду можливість отримувати емоції, враження на відстані. Щоправда на сьогодні є одна проблема, щодо експлуатування гарнітури віртуальної реальності, вона і досі викликає запаморочення і нудоту.
Виробники VR-пристроїв зайняті виправленням цієї похибки. Поки не зрозумілим є той факт, як будуть використовувати інновацію споживачі, в компанії з друзями, и приватно і скільки доведеться витратити на це все часу? Головне аби такі технології не стали пасткою для нашої з вами свідомості.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео