Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Project Ara – телефон, який треба збирати самотужки!

Новини України: Project Ara – телефон, який треба збирати самотужки!
238274 ПЕРЕГЛЯДІВ

Project Ara від Google не залишить нікого байдужим, він здатний зацікавити будь-кого. 


Project Ara від Google не залишить нікого байдужим, він здатний зацікавити будь-кого. Нещодавно минулий захід Ara Developer Event в Маунтін-В’ю Google представила три винаходи Spiral 2, і хоча на даний момент їх функціональність досить таки стисла, можна було своїми очима переконатися, наскільки продуктивна ідея збірних блоків. Звичайно ж присутні деякі недоробки. Однак вони не досить великого масштабу.
Якщо аналізувати апаратну сторону Spiral 2 - то в зібраному стані вона володіє непоганим тактильним відгуком, варто відзначити, що блоки кріпляться досить міцно. Щоб засунути кожен блок, доведеться докласти певний тиск. Просто прикріпити блок згори у вас не вийде.
Варто окремо поговорити про розміри телефону, а він справді не крихітний. Компанія Google зробила все, аби залишити функціональний скелет Spiral 2 максимально тонким, але коли ви починаєте з’єднувати два окремих компонента, з’являється проблема з вагою.
Розширення дисплея - 720р. Фронтальна камера відсутня.
На даний момент більшість експертів вважають що Google рухається у вірному напрямку, правда поки не встановлена ціна винаходу, що поки гальмує фахівців з прогнозами.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео