Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Комп’ютер у комп’ютерній мишці! Це стало реально завдяки польським інженерам!

Новини України: Комп’ютер у комп’ютерній мишці! Це стало реально завдяки польським інженерам!
79640 ПЕРЕГЛЯДІВ

У новому році, експерти прогнозують значне зростання продажів персональних комп’ютерів, надати неоціненну допомогу трендам зможе старт-ап польської компанії


У новому році, експерти прогнозують значне зростання продажів персональних комп’ютерів, надати неоціненну допомогу трендам зможе старт-ап польської компанії. Вона розробила комп’ютер у самому серці комп’ютерної миші.
Новинка оснащена 4-ядерним процесором, модулем Wi-Fi, датчиками руху, портами USB 3.0 і накопичувачем об’ємом 128 Гбайт. Розробники інновації стверджують, що єдиний пристрій, який необхідно для повноцінної роботи - це монітор.
Гаджет має назву Mouse-Бокс. За розмірами він нічим не поступається комп’ютерній мишці, а отже зручно сидить в руці.
Також, варто відзначити той факт, що пристрій підключається по повітрю і споживає енергію без дротів. Для того аби почати експлуатацію зарядки додається спеціалізований пристрій - індукційна зарядка, яка виглядає як звичайний килимок для миші. Це означає, що у інноваційного компютера невичерпний заряд енергії.
На даний момент розробники зайняті пошуком коштів на створення прототипу. Ціна і дата виходу незвичного комп`ютеру поки не повідомляється.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео