Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Apple випустила оновлення iOS 8.1.3, усуває ряд відомих проблем

Apple випустила оновлення iOS 8.1.3, усуває ряд відомих проблем
158947 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як і було передбачено раніше, компанія Apple випустила чергове оновлення власної мобільної операційної системи iOS 8.1.3. 


Як і було передбачено раніше, компанія Apple випустила чергове оновлення власної мобільної операційної системи iOS 8.1.3. Усі власники iPhone, iPad і iPod touch можуть негайно почати оновлення, яке доступне як "по повітрю", так і через офіційний інструмент iTunes. iOS 8.1.3 є мінорним апдейтом, яке не несе ніяких зовнішніх змін і спрямоване на поліпшення продуктивності і виправлення виявлених за останні кілька тижнів багів.
Розмір оновлення складає приблизно 250 МБ. Оновлення покращує роботу жестів на iPad, виправляє помилку введення пароля в Messages і FaceTime, усуває проблему відображення сповіщень в Spotlight, а також звільняє деяку кількість пам’яті у внутрішньому сховище пристрою за рахунок розміру прошивки.
Судячи з перших відгуків людей, що встигли оновитися, на пристроях стала плавніше анімація, дійсно була виправлена робота жестів, збільшилася швидкість завантаження сторінок в браузері Safari і відбулися інші дрібні поліпшення. Як і раніше, оновитися можуть власники iPhone 4S і новіше, iPod touch 5-го покоління, а також iPad 2 і iPad mini і новіше. Перевірити самостійно наявність оновлення можна в налаштуваннях вашого пристрою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео