Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нова тактильна клавіатура: прорив чи недолік?

Нова тактильна клавіатура: прорив чи недолік?
185677 ПЕРЕГЛЯДІВ

Керівники компанії Tactus доктори Крейг Сіесла і Міка Яйрі створили новий гаджет, який дозволить людям уникнути браку тактильних відчуттів при роботі з пристроєм.


Більшість користувачів погоджуються з тим, що їм не вистачає тактильних відчуттів при натисканні на екранні клавіші. Виробники екранів усіма різними засобами намагалися вирішити таку проблему. В результаті чого, в технологіях з’явилися десятки пристосувань, які повинні були зробити все, аби користувачам було комфортно. Максимально точно наблизилася до вирішення такого завдання компанія Tactus, що розробила клавіатуру Phorm.

Чим же вона унікальна? Коли у вас з’явиться бажання кому-небудь щось написати або ще щось подібне, з’являються опуклі клавіші.
Керівники компанії Tactus доктора Крейг Сіесла і Міка Яйрі ретельно ознайомилися з усіма побажаннями, зауваженнями близько сотень користувачів. І з ідеальними знаннями про проблему створили новий гаджет, який дозволить людям уникнути браку тактильних відчуттів при роботі з пристроєм.
Phorm являє собою чохол для планшета iPad Mini. Екран пристрою покриває тонка захисна плівка, всередині якої прокладені десятки мікроскопічних каналів, через них у певний момент подається спеціальна рідина. Вона заповнює собою свого роду проміжок над клавішами, які отображаються в нашому пристрої, в цих же місцях екран стає опуклим, тим самим, він дозволяє нашим пальцям відчувати кожен символ. Як тільки ви зрозуміли що функція вам вже не потрібна, достатньо всього лише пересунути перемикач на задній стороні чохла і екран знову стане гладким.

На даний момент творці працюють над удосконаленням гаджета, адже даний метод залишає за собою багато питань. Відомо, що ціна пристрою становитиме 149 доларів, але якщо бажаючі оформлять замовлення на офіційному сайті, то зможуть отримати новинку на 50 доларів дешевше.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео