Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бюджетні смартфони на Windows 10 : бути чи не бути?

Бюджетні смартфони на Windows 10 : бути чи не бути?
106058 ПЕРЕГЛЯДІВ

Стільки обговорень та оцінок навколо нової операційної системи Windows 10, яка поки ще перебуває в стадії розробки.


Стільки обговорень та оцінок навколо нової операційної системи Windows 10, яка поки ще перебуває в стадії розробки. Але якщо проаналізувати все сказане, варто відзначити, що більшість з них відносилася до виключно десктопної версії системи, відомо що інноваційна ОС від Microsoft буде бездоганно служити для смартфонів і планшетів. Що залишається на піку обговорень, так це які системні вимоги які висуне софтверний гігант для портативних пристроїв, адже багато хто з них значно менш продуктивні, ніж повноцінні комп’ютери.
Відомо що ОС підходить для бюджетного цінового сегменту. Більш того, самі прості і дешеві телефони, які працюють на Windows, отримають всі оновлення до останньої версії. Але й тут є ложка дьогтю.
Повідомляється, що на даному етапі проходить тестування працездатності Windows 10 на різних пристроях. У кінцевому результаті виходить, що навіть якщо на вашому гаджеті 512 мегабайт оперативки, далеко не факт що він зможе отримати ці оновлення.
Після проведення випробувань компанія остаточно випустить список пристроїв, які будуть підтримувати останню версію ОС. Безумовно тестуванню піддаються немало пристроїв, тому про терміни, коли власники гаджетів зможуть остаточно оновитися поки що замовчують.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео