Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чотири новинки від LG

Чотири новинки від LG
185514 ПЕРЕГЛЯДІВ

Минулий рік став плідним для компанії LG, адже вона випустила рекордну кількість смартфонів, внаслідок чого подвоїла свій річний прибуток.


Минулий рік став плідним для компанії LG, адже вона випустила рекордну кількість смартфонів, внаслідок чого подвоїла свій річний прибуток. Варто відзначити, що в основному компанія була спрямована на випуск смарт-годинників, але основний успіх був досягнутий за рахунок доступних бюджетних пристроїв. На виставці Mobile World Congress компанія представила чотири смартфона бюджетної категорії.
Варіанти екрану: 4 дюйми (Joy), 4,5-дюйма (Leon), 4,7-дюйма (Spirit) і 5 дюймів (Magna). Всі пристрої підтримують такі технології як 3G і LTE. Робота Leon, Spirit і Магна здійснюється завдяки 4-ядерному чіпу на 1,2 ГГц (3G-версії) або 1,3 ГГц (4G). Система Андроїд 5.0. Камера 8 і 5 мегапікселів, все залежить від моделі.
Найслабшою моделлю є Joy. Вона початкового рівня, тому її характеристики такі: 1,2-гігагерцовий процесор з чотирма або двома ядрами, 5-мегапіксельна тильна камера і фронтальна VGA для обох версій.
На даному етапі цінове питання поки не розголошується, але вже відомо що в окремих країнах така собі "фантастична четвірка" з’явиться в магазинах на цьому тижні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео