Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чергова новинка від Sony - Xperia E4g

Чергова новинка від Sony - Xperia E4g
159034 ПЕРЕГЛЯДІВ

У той час, як аналітики пророкують швидке закриття мобільного сегменту інженери компанії Sony не встигають виробляти на світ свої фірмові смартфони


У той час, як аналітики пророкують швидке закриття мобільного сегменту інженери компанії Sony не встигають виробляти на світ свої фірмові смартфони. Чергова новинка, під назвою Xperia E4g, по суті є 4G LTE-версією Xperia E4.
Отже перейдемо до його зовнішнього вигляду: ергономічний дизайн, фірмова фотокамера з сенсором і оптикою, увага до самих найдрібніших деталей - над усім цим наполегливо працювали виробники компанії.
У Xperia Е4г налічується IPS-дисплей, діагональ якого становить 5 дюймів, qHD-вирішення 540 на 960 точок. Смартфон оснащений чотирьох’ядерним процесором, оперативна пам’ять становить - 1 ГБ, для зберігання інформації користувача виділено 8 ГБ вільного місця.
Камера телефону 5-ти мегапіксельна, вона здатна розпізнавати 52 різні сценарії для фотозйомки, а також автоматично адаптувається під них.
Для здійснення відеодзвінків і звичайно ж Селфі, вас порадує фронтальна камера, у якій 2 мегапікселя.
Інноваційна система економії заряду дозволить вам розтягнути час експлуатації смартфона, коли ви не користуєтеся додатками.
Функціонування новинки здійснюється за допомогою Android 4.4 Кіткат, в продаж він вийде в квітні цього року, вартістю 129 евро.Sony також пообіцяла випустити версію смартфона з підтримкою двох SIM-карт.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео