Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Смарт-годинник класу luxury від компанії LG

Смарт-годинник класу luxury від компанії LG
132541 ПЕРЕГЛЯДІВ

Новинка від південнокорейської компанії, іменована як LG Watch Urbane працює на базі Android Wear


Новинка від південнокорейської компанії, іменована як LG Watch Urbane працює на базі Android Wear. Відмінність їх від інших смарт-годинників, в їх розкішному дизайні: суцільнометалевий корпус двох різних кольорів - срібний і золотий. Ремінець з натуральної шкіри, ширина якого становить 22 міліметра, також у ньому міститься сенсор, який відповідає за частоти сердцебиття. Усередині гаджета від наших очей захований процесор Qualcomm Snapdragon 400.
Всі перераховані вище характеристики цілком дозволяють віднести такі годинники до категорії luxury, прийнятною бізнесменам та світським левицям. Ходять чутки що компанію сподвиг на такий винахід той факт, що Apple готує до старту продажів свої власні годинники із золотим напиленням, які як всі вже розуміють моментально знайдуть своїх власників.
Поки ніхто не бачив новинку на власні очі, проте керівництво компанії LG обіцяє привезти годинник на виставку Mobile World Congress, яка стартує через пару тижнів. Саме там бажаючим дозволять випробувати гаджет особисто, і розкрити кілька деталей про її складові.
Після чого буде оголошена ціна інноваційних годинників.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео