Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Роботи замість робітників

Роботи замість робітників
53621 ПЕРЕГЛЯДІВ

Уряд Кореї надав компанії Samsung кошти для будівництва фабрики для виробництва роботів, які б служили замінником дешевої китайської робочої сили.

В планах компанії налагодити виготовлення моторів, контролерів та сенсорних інтерпретаторів даних, які служитимуть допоміжним матеріалом для виготовлення роботів. У планах Samsung створити промислових робітників-роботів для створення електронних приладів, які потребують точності. На сьогоднішній день роботизація виробництва складає 10%, цю позначку планують підняти до 25% вже у 2025.

Конруруюча компанія Samsung - Foxconn розробляє роботів із 2012 року з метою замінити працівників, які виготовляють продукцію Apple.

У Каліфорнійському університеті дослідники вже представили розробку робота, що носить назву BRETT, який зможе виправляти свої помилки і діяти згідно нового алгоритму. Робот здатен закривати пляшки, збирати конструктор та іграшкові літаки. При тому, нова розробка дає можливість роботу самому коригувати свої дії та виправляти помилки без втручання у систему та перепрограмування. Дослідники зауважують, що в найближчому майбутньому машина зможе виконувати такі функції як прибирання та прання.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео