Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новий музичний проект у сфері віртуальної реальності від компанії Apple

Новий музичний проект у сфері віртуальної реальності від компанії Apple
160553 ПЕРЕГЛЯДІВ

Apple разом із рок-гуртом U2, завдяки сумісній співпраці, створили проект «віртуальний автобус», в якому глядачі можуть відчути себе співаками приєднавшись до виступу разом із музичним гуртом.

Технологічний гігант Apple, раніше не цікавився такою сферою розваг як віртуальна реальність, на відміну від своїх конкурентів - компаній Samsung, Google, та Sony. Наразі ж Apple повідомив про свої наміри рухатися в цьому, новому для них, напрямку.

На техноплатформі Techcrunch з’явилась інформація про перший проект Apple, яка створює панорамний музичний кліп на пісню «Song for Someone» гурту U2. Перегляд відео-кліпу можливий за допомоги Oculus Rift та навушників Beat.

Цей проект є лише одним із низки одного великого проекту під назвою "The Experience Bus". Такий автобус важко переплутати зі звичайним, адже на ньому присутні логотипи Apple Music та рок-гурту U2. Траєкторія його руху - маршрут нинішнього європейського турне гурту. Автобус дає можливість всім охочим відчути себе справжньою зіркою та, хоч і віртуально, але виступити на одній сцені із улюбленими виконавцями.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео