Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Для залежних від смартфонів створили спеціальні світлофори

Для залежних від смартфонів створили спеціальні світлофори
215450 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Німеччині розробили світлофори, призначені для людей, залежних від гаджетів. Влада, піклуючись про життя і здоров'я громадян, ініціювала створення наземних світлофорів для тих, хто не дивиться навколо під час користування смартфоном.

У зв'язку з тотальним захопленням сучасними людьми гаджетами і повсякчасним користуванням смартфонами німецька влада розробила систему наземних світлофорів, які допоможуть убезпечити рух громадян, які ходять вулицями, не відволікаючись від власного телефону. Таким чином, як заявляють розробники інноваційних світлофорів, любителі сидіти в інтернеті під час пересування містом зможуть помічати дорожні сигнали і не наражатимуться на небезпеку.

Перші наземні світлофори вже з'явилися у німецькому місті Аугсбург, у якому вже відбулося кілька аварійних пригод з любителями постійно користуватися смартфоном. Так, двоє громадян, захопившись переглядом новин, потрапили під трамвай та отримали травми.

Така тенденція, за статистикою, помітна повсякчасно: за опитуванням, яке провели у кількох європейських містах, близько 20 відсотків людей часто пропускають потрібний їм сигнал світлофора, захопившись смартфоном.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео