Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Програмісти «Apple» вирішили допомогти аерофобам

Програмісти «Apple» вирішили допомогти аерофобам
161870 ПЕРЕГЛЯДІВ

Згідно досліджень вчених, аерофобія – страх підійматися у повітря на літаку – є найпоширенішою фобією у світі. На неї страждають біля 30% населення усієї земної кулі і навіть такі зірки як Меган Фокс, Мартін Скорсезе, Брітні Спірс та Дженніфер Еністон так і не змогли звільнитися від гострих приступів паніки перед перельотами.

632 тестові версії та 270 тестових польотів – саме стільки, перш ніж представити широкому колу любителів технічних нововведень додаток «SkyGuru», було зроблено програмістами компанії «Apple»Унікальна програма пояснює пасажирам літака усе, що відбувається у режимі реального часу: маневри, відчуття, звуки та технічні процеси.

Розробка додатку зайняла у спеціалістів вражаючі півтора роки. Але тепер «SkyGuru»може навіть спрогнозувати найбільшу частину зон турбулентності на маршруті та пояснити їх причину, а також розрахувати реальний час польоту, беручи до уваги швидкість вітру, і допомогти пасажиру впоратися з панікою, запропонувавши виконати декілька вправ.

Поки що додаток працює тільки на регулярних авіарейсах. Користувачу техніки «Apple»розумна програма обійдеться у 19,99 американських доларів.

 


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео