Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Електронний сервіс від «MasterCard» пропонує українцям економити їхній час

Електронний сервіс від «MasterCard» пропонує українцям економити їхній час
27162 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нарешті в Україні почав працювати унікальний електронний сервіс від компанії «MasterCard» - новітній «MasterPass», котрий допоможе українцям суттєво зекономити власний час, здійснюючи замовлення будь-яких товарів через Інтернет.

Інноваційність сервісу полягає у тому, що його користувачеві зовсім не потрібно кожного разу вводити усі платіжні реквізити, оскільки «MasterPass» працює за принципом електронного гаманця, котрий вже має як реквізити платника, так і адресу доставки. Крім того, сервіс є надзвичайно безпечним через те, що Інтернет-сайт магазину не отримує жодної інформації щодо рахунків та кредитних карт свого клієнта.

Підключення «MasterPass» здійснюється безкоштовно через службу підтримки сервісу. Варто відзначити, що на сьогоднішній день електронна інновація вже доступна у 270 000 різноманітних магазинів світу, а Україна серед переліку держав, де сервіс почав працювати, займає 32-ге місце. Кількість же українських Інтернет-продавців, які вже перейшли на користування «MasterPass», складає більше двох тисяч.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео