Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські розробники створили стильного «ловця ідей»

Українські розробники створили стильного «ловця ідей»
162423 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Senstone» - новий унікальний гаджет, котрий створили українські інженери - допомагатиме людині записувати власні ідеї незалежно від того, де її знайшло натхнення – під час прогулянки, пробіжки або в громадському транспорті.

На думку розробників, цікава думка – річ дуже мінлива та швидкоплинна, а ручка та лист паперу не завжди знаходяться поряд, аби її записати і пізніше використати. Тому «Senstone», який працює за принципом високочіткого диктофону, допоможе людині не забути жодну зі своїх оригінальних ідей.

Цікавий гаджет має вигляд ювелірної прикраси, через що носити його з собою у якості аксесуару просто та зручно. Інженери створювали свій прототип-трансформер біля двох років і наразі розпочинають додаткові тестування, аби усунути усі можливі недоліки технологічної новинки. Варто відзначити, що прикраса не тільки робить для людини нотатки, а й перетворює їх на повноцінний текст. Крім того, гаджет розпізнає сім різних мов, сортує записи за темами, може працювати без смартфону та потребує підзарядки лише раз на три дні. До того ж, пам'яті стильного «ловця ідей» вистачає на цілих дві години безперервного тексту.

Купити інноваційний гаджет можна буде вже наступного року. Його орієнтовна вартість, за словами розробників, складатиме біля 120-ти американських доларів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео