Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Компанія «Apple» презентувала нову лінійку смартфонів «iPhone»

Компанія «Apple» презентувала нову лінійку смартфонів «iPhone»
81286 ПЕРЕГЛЯДІВ

Два варіанти сьомої версії «яблучних» смартфонів, нові високотехнологічні розробки та новітнє програмне забезпечення – усе це американський конгломерат «Apple» нарешті представив на суд широкого загалу. За словами Тіма Кука – генерального директора «Apple» - сьомий «iPhone» є найкращим смартфоном, котрий компанія коли-небудь створювала.

Вийшла технологічна новинка одразу у двох варіантах – «iPhone 7» та «iPhone 7 Plus». Цікаво, що серед численних слухів, котрі додатково привертали увагу до майбутньої прем'єри сьомої версії смартфону, правдивими виявилися лише декілька з них. Зокрема, нова «яблучна» версія дійсно отримала закруглений алюмінієво-скляний корпус та принципово іншу кнопку «Home», котра розпізнає свого володаря за силою натискання. Крім того, гаджет оснащено одразу двома стереодинаміками й додатковим захистом від потрапляння у смартфон води та пилу.

Проте, новітня розробка від «Apple» втратила стандартний навушниковий роз'їм, натомість отримавши порт «Lightning» та спеціальний перехідник для старої версії навушників користувача. Обидві версії сьомого смартфону отримали нові HD-камери з високою роздільною здатністю, надшвидкісні процесори та п'ять кольорів корпусу на вибір: чорний, золотий, рожевий, сірий та чорний онікс. Коштувати новинки будуть 649 американських доларів («iPhone 7») та на сто доларів більше у разі придбання «iPhone 7 Plus». Попереднє замовлення сьомих «яблучних» смартфонів стартує вже завтра, 9-го вересня, а загальний старт продажів запланований на 16-те вересня.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео