Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Двоє братів з Денверу знайшли дієвий спосіб протидіяти стресу

Двоє братів з Денверу знайшли дієвий спосіб протидіяти стресу
81261 ПЕРЕГЛЯДІВ

Метью та Марк МакЛахлени – двоє братів-винахідників з інженерної лабораторії «Ansty Labs», котра знаходиться в американському Денвері – створили унікальний антистресовий механізм під назвою «Fidget Cube», головне завдання якого – допомагати людини якомога швидше долати будь-який стрес. І цікава розробка вкотре підтверджує, що все геніальне – просто.

Зазначений вище «Fidget Cube» має вигляд маленького, але незвичайного кубика. На його гранях розміщено численні важелі, коліщатка, кнопочки та тумблери, котрі призначені для того, аби на них тиснули, крутили, розминали чи перемикали і, таким чином, звільнялися від стресу, заспокоюючи свою нервову систему. Весела іграшка повністю поміщується у людській руці та майже не видає звуків.

Коштує антистресовий прилад усього 19 американських доларів і на сьогоднішній день доступний в одразу трьох кольорах – чорному, сірому та білому. Примітно, що автори механізму, звернувшись на найбільшу у світі краудфандингову Інтернет-платформу «Kickstarter», просили її користувачів допомогти зібрати лише 15 тисяч доларів, проте, ідея новинки так сподобалася людям, що менш ніж за тиждень «Fidget Cube» отримав...більше трьох мільйонів доларів. До завершення ж кампанії братів МакЛахленів на «Kickstarter» ще залишається близько місяця.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео