Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новинка від Майкрософт за $3000

Новинка від Майкрософт за $3000
217048 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Нещодавно до родини продуктів Microsoft Surface приєднався моноблочний комп'ютер Surface Studio. Розробник радить його людям, у яких творча специфіка роботи.

     Пристрій має 28-дюймовим сенсорним екраном з розширенням 4500х3000 пікселів (відношення сторін 3:2). У ньому на 63% більше пікселів, ніж у 4К-ерканів. Новинка володіє надточною кольоровою палітрою, що назвали в Microsoft TrueColor. Для обробки графічних даних тут є NVIDIA GeForce GTX 980M. Корпус виготовлений з алюмінію, товщина його досягає 12,5 мм. Нахил дисплею можна регулювати, що зручно для використання спеціального стилусу Surface Pen.

     Може оснащуватися процесорами Intel Core i5 чи i7, до 32 ГБ оперативної пам'яті, вбудованоим накопичувачем до 2 ТБ. Є всі стандартні та необхідні для роботи з комп'ютером роз'єми. Завдяки мікрофон кожен користувач може вступати у взаємодію з розумним помічником Cortana.

У моноблоці передбачена перспектива використання спеціального аксесуару Surface Dial. Він розташовується на поверхні дисплею для виклику кругового меню на ерані та керування різноманітними параметрами, такими як рівень гучності, яскравість екрану і т.д. Також у ньому передбачений вибір різних кольорів кисті і влсне самої кисті для малювання. Також через це меню можна переміщуватися між документами.

Пристрій передбачає функцією зворотьного тактильного зв'язку, яка свідчить про перемикання між різноманітними варіантами меню. Surface Dial буде в продажу з 10 листопада за ціною $99. Але ті користувачі, що оформлять попереднє замовлення на Surface Studio, отримають отримають Dial у подарунок. А сам моноблок розпочнуть продавати в обмеженій кількості за ціною від $3000. Попереднє замовлення можна здійснити на спеціальному сайті Майкрософт.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео