Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Стильний трансформер від Asus

Стильний трансформер від Asus
217065 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Якщо ви задумуєтеся над покупкою стильного та технологічного пристрою, але вагаєтеся між планшетом та ноутбуком, то в цій статті ви дізнаєтеся про вирішення свого питання з Asus Transformer Book T101HA. Він саме з'явився на українському ринку!

     Цей пристрій – послідовник лінійки Asus, що стала популярною. Гаджет складається з екрану та доку клавіатури, який можна під'єднати з допомогою спеціального механізму. Екран також можна підключати «задом наперед», та використовувати клавіатуру як підставку.

     Модель на вигляд дуже стильна та надійна (те, за що люблять Asus). Корпус виготовлено з алюмінію, задня сторона має матову поверхню з приємним блиском. Вага планшета – 580 г., з клавіатурою додасться ще 500 г. Конструкція стійка та легка.

     Клавіші мають хороший хід і не прогинаються під тиском. Тачпад володіє підтримкою жестів і добре відгукується на дотики.

     Діагональ екрану становить 10,1 дюймів, розширення – 1280 х 800. На екрані добре виглядає зображення, має хороші кути огляду та високий рівень яскравості. Присутня особлива технологія Asus Spendid, що дозволяє змінювати кольорові схеми.

     Якісний та потужний звук забезпечують два динаміки та технологія Sonic Master.

     Працює планшет на 4-ядерному Intel Atom x5-Z8350, що представили цього року. Графіку оброблює Intel HD Graphics 400. Оперативної пам'яті – 2 ГБ, а вбудованої 32, 64 або 128. Можна встановити карту пам'яті. Потужності планшета достатьо для більшості додатків, офісних програм, перегляду відеофільмів.

     Виробник обіцяє користувачеві до 11 годин роботи пристрою в режимі домашнього кінотеатру.

     Новинка працює на базі ОС Windows 10.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео