Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кросівки майбутнього від Nike з автоматичною шнуровкою

Кросівки майбутнього від Nike з автоматичною шнуровкою
189986 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Ця модель взуття від фірми спортивного одягу давно отримала розголос, але про цінник довідатися вдалося лише зараз. Придбати кросівки Nike HyperAdapt 1.0 можна в США з 28 листопада за ціною $720. Докази цього надав блогер Жак Слейд.

     Придбати собі пару можуть члени спільноти Nike+, скориставшись опцією Reserved for you у фірмовому додатку.

     Наступну партію можна буде придбати 1 грудня на прилавках двох фірмових магазинів у Нью-Йорку. Пізніше кросівки потраплять до інших магазинів компанії.

     У продажу буде доступно три кольори.

     Як повідомляється, кожен кросівок обладнаний вбудованою системою шноровок, виготовлених з ліски, та спеціальним сенсором, що розташований на підошві. Завдяки особливим високоінтуїтивним алгоритмам взуття автоматично підлаштовується під ногу власника для забезпечення найкращих відчуттів та комфорту.

     Окрім цього, збоку розташовані дві кнопки, що призначені для ручного підсилення чи ослаблення шнуровки.

     LED-підсвітка в підошві призначена для сповіщення про низький рівень заряду батареї. Так, вона тут є. Інакше як би працював механізм? І тепер власнику доведеться підзаряджати своє взуття.

     До слова, робити це треба буде кожних два тижні. Повна зарядка триватиме близько трьох годин. Для цього в комплекті йде спеціальний зарядний пристрій з магнітом для надійнішого під'єднання (такий у Apple Wath).

     Наостанок відмітимо, що товсті нейлонові шнурки, що можна побачити на попередніх зображеннях та відео в інтернеті, призначені лише для естетичних функцій. Не зважаючи на те, що вони затягуються, вони не відіграють жоднісінької ролі в утримування ноги їх власника в кросівках.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео