Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Розумний годинник Matrix PowerWatch працює від людського тепла

Розумний годинник Matrix PowerWatch працює від людського тепла
81528 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Ця технологія уже відома, але підходить вона лише для енергетично економних пристроїв. Саме таким і є смартгодинник від Matrix. Виробнику вдалося максимально зменшити енерговитрати шляхом надзвичайно економного процесора АМВІ Q. Звісно, заради цього довелося дечим і пожертвувати.

     Цей розумний годинник здатен показувати час, стежити за кількістю кроків, що ви проходите за день, фіксувати фази сну господаря. Також присутні функції таймеру та секундоміру. Ну і звичайно, годинник може підраховувати кількість енергії, яку виробляє тіло користувача, та кількість спалених калорій. Накопичені дані пристрій передає по Bluetooth на смартфон. Потім цю інформацію можна передивлятися та аналізувати, скільки енергії (в мАч) виробив користувач протягом дня. Власник може порівняти попередні дні та встановлювати цілі для кількості кроків, що потрібно зробити, чи відстані.

     Коли годинник опиняється на вашій руці, він починає отримувати тепло і енергію. Через 1 секунду активується екран. На ньому ви побачите показник рівня енергії, що надходить, який складається з трьох смужок. Навіть однієї з них вистачить для того, аби годинник працював. І чим більше ви навантажуватиметеся фізично, тим більше тепла виділятимете і забезпечуватимете годинник енергією. Зайва енергія буде використана для того, аби підзарядити вбудований акумулятор (200 мАч). Його вистачить, аби пристрій працював в режимі очікування до 2 років. При цьому він продовжуватиме враховувати плин часу і збереже усі ваші показники.

     Вийде на ринок годинник із 1,2 дюймовим чорно-білим екраном в липні наступного року за ціною $160, але можна зробити попереднє замовлення за $99.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео