Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні відкрито попереднє замовлення на Asus ZenFone 3

В Україні відкрито попереднє замовлення на Asus ZenFone 3
81590 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Компанія Asus заявила про те, що в Україні розпочато продаж нового смартфона Asus ZenFone 3, який з'явиться у продажу до кінця місяця. Його ціна складатиме близько 10 000 грн. Компанія підготувала подарунок тим, хто замовить смартфон у партнерів Аsus – кожен отримає безкоштовно Asus ZenPower.

     Працює смартфон на процесорі Qualcomm Snapdragon 625. Це перший чіп 600-ї родини чипсетів Qualcomm, який виготовлено за техпроцесом 14 нм. В ньому реалізовано інтегрований модем Х9 LTE, а також підтримка бездротового стандарту 802.11ас MU-MIMO і технологія Dual Sim. Об'єм вбудованого акумулятора становить 2650 мАч.

     Пристрій обладнано дисплеєм Super IPS+, його діагональ становить 5,2 дюйми та розширенням FullHD (1920x1080 пікселів), а також збільшеною яскравістю до 500 кд/м2. Площа екрана відносно площі передньої панелі становить 77,3%, що є дуже хорошим показником на сьогодні. Пристрій захищений спереду і ззаду стійким до механічних ушкоджень заокругленим склом Corning Gorilla Glass 2.5D. Це означає, що смартфон буде зручно тримати в руці. Також під камерою розташувався сканер відбитку пальців для захисту конфіденційності. Asus ZenFone 3 отримав задню камеру із роздільною здатністю 16 Мп. Сенсор від Sony, наявний світлосильний об'єктив Largan з діафрагмою f/2.0. Система потрійного фокусування на предметі Asus TriTech поєднала лазерне, фазове та слідкуюче фокусування камери. Завдяки цьому сфокусуватися можна лише за 0,03 с. Не забули про систему оптичної стабілізації та датчик кольорового коригування. В сумі це мусить дарувати Вам прекрасні та швидкі знімки.

     Найдешевша версія з 32 ГБ буде коштувати для України від 10 000 грн. Варто задуматися над покупкою стильного та технологічного пристрою?


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео