Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Революційний смартфон від Xiaomi

Революційний смартфон від Xiaomi
108656 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Сьогодні ми спостерігаємо тенденції до зменшення рамок навколо екрану. Поки що найбільші досягнення у цій гонці саме у китайського смартфона Xiaomi Mix, що буде коштувати близько $500. У цьому смартфоні екран займає 91,3% поверхні!

     У нього прямокутний корпус, виготовлений із міцної кераміки (через це так дорого). Товщина склала 7,9 мм, а вага 209 г. Хоч корпус великий та слизький, в комплекті є шкіряний чохол, що покращить ситуацію.

     Повністю рамку не прибирали, внизу лишили площу для камери. Але, погодьтеся, виглядає дуже стильно та незвично.

     Ззаду розташувався сканер відбитків пальців.

     Сам дисплей сягає 6,4 дюймів. Виготовлений за технологією IPS із розширенням 2040х1080 точок. Картинка виглядає якісно та яскраво.

     В смартфоні вбудовано процесор Qualcomm Snapdragon 821, 4 Гб оперативної та 128 вбудованої пам'яті. Це дає високу швидкість роботи.

     Особливістю смартфона також є відсутність розмовного динаміка – саме це і зумовило кераміку в складі смартфона. Виробник започаткував технологію, завдяки якій звук передається через увесь корпус, тому почути співбесідника можна з будь-якого місця корпуса! На жаль, звук буде не таким ідеальним, як у звичайного телефона.

     Камера смартфона теж має пристойні показники: 16 МП з діафрагмою f/2.0, фазовий автофокус, подвійний спалах. Фото виходять непогані.     Передня камера має 5 МП.

     Заряджати можна через новенький USB Type-C. Звук гучний та якісний, можна підключити навушники, звук в них буде відмінний завдяки технологіям Xiaomi.

     Батарея стоїть велика – 4400 мАч. Це означає, що працюватиме смарт щонайменше два дні в повсякденному режимі.

     Смартфон має пристойні показники, стильний дизайн та інноваційний дисплей. Поціновувачі футуризму та всього незвичайно можуть придивитися до цієї моделі.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео