Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Довгоочікуване повернення Nokia

Довгоочікуване повернення Nokia
217129 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Кожен з нас користувався телефонами виробництва фінської компанії Nokia. Без перебільшення, вони завоювали всю планету, серця кожного користувача, адже ці пристрої робити для людей та на довгі роки. На жаль, кожен пік чекає спад. Справи Nokia різко погіршилися, коли на ринки вийшли дешеві та функціональні смартфони на Android. В 2014 році технологічний гігант Microsoft викупив мобільний підрозділ фінського виробника, адже справи йшли донизу. Телефони Nokia майже зникли з прилавків. Але 2016-го року контракт закінчується.

     На днях у мережу потрапила інформація, що уже наступного року станеться довгоочікуване прихильниками компанії повернення Nokia на ринок смартфонів. Як свідчать презентаційні слайди, новий смартфон слід чекати в кінці лютого 2017 року. Відповідно цій даті світ чекає проведення авторитетної виставки мобільних пристроїв MWC (Mobile World Congress) 2017.

     Компанія HMD Global, котрій тепер дісталося право на володіння брендом Nokia, підтвердила той факт, що вона збирається брати участь у техновиставці. Єдиним логічним поясненням участі цієї компанії в Mobile World Congress є представлення нових розробок мобільних телефонів. Так, як на сьогоднішній момент компанія HMD Global цілком зосереджена на виробництві смартфонів під брендом Nokia, то досить високі шанси того, що їх буде анонсовано вже під час проведення профільного заходу.

     Однак поки що немає ніяких свідчень відносно кількості нових смартфонів Nokia, котрі можуть бути анонсовані на MWC 2017. Не повідомлені також терміни їх приходу до наших магазинів.

     Набагато раніше до інтернету потрапляли деякі чутки щодо вірогідних пристроїв, з якими Nokia повернеться. Одним із таких був смартфон середнього рівня Nokia C1. Він мав працювати на Android.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео