Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Смартфон від HTC, що виділяється серед інших

Смартфон від HTC, що виділяється серед інших
27299 ПЕРЕГЛЯДІВ

     На світових виставках дизайнерські нагороди завжди відвоювали Nokia та НТС. Ці компанії уміють (чи уміли) виготовляти стильні та неординарні пристрої.

     Нещодавно лінійний ряд смартфонів тайванської компанії НТС поповнив ще один пристрій. Він особливий своїм дизайном. Саме завдяки зовнішньому вигляду смартфона ви зможете дещо виділятися серед власників типових сірих або чорних коробочок.

     Пристрій отримав кодове ім'я HTC Desire 650, що раніше фігурував у мережі як Desire А17. Смартфон хоч і націлений на бюджетний сегмент ринку, але має привабливий зовнішній вигляд. В ньому присутня схожість від моделі Desire 630, що вийшов цього року.

     П'ятидюймовий смартфон має кілька особливостей. Його задня кришка вирізняється ребристою поверхнею. Рельєф зробили тільки у нижній частині телефона. Це не тільки естетично, але й зручно, тепер ви точно не впустите свій смартфон.

     Ще одна родзинка – яскраві кольори у дизайні. Логотип компанії, фізична кнопка блокування екрана та кільце навколо головної камери відіграють роль кольорового акценту.

     Ну а з точки зору показників усе більш ніж типово. Працює на основі процесора Qualcomm Snapdragon з чотирма ядрами. Екран – 5 дюймів з розширення HD. Оперативної пам'яті у телефоні – рівно 2 ГБ, вбудованої – 16. Звісно, присутнє гніздо для карт micro-SD.

     Варто відмітити камери: 13 МП головна та 5 фронтальна. Є також LTE та підтримка музичної технології BoomSound (але в навушниках). Батарея розміром в 2200 мАч обіцяє звичайну автономність за таких показників..

     Працює смартфон на базі Android 6.0 з фірмовою оболонкою 8 UI. Габарити пристрою теж звичайні – 146,9 х 70,8 х 8,4, а важить 140 г.

     Придбати естетичну новинку можна приблизно за 170 доларів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео