Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

HP представила надміцний ноутбук для школярів

HP представила надміцний ноутбук для школярів
54410 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Hewlett Packard представила ноутбук-трансформер (може використовуватись як планшет) розроблений спеціально для шкільних закладів.

     Компанія стверджує, що ProBook x360 Education Edition сертифікований відповідно до військових стандартів. Він буде захищений від випадково пролитої рідини та падінь. Надміцний ноутбук надійде у продаж 16 грудня.

     Американський виробник комп'ютерів заявляє, що новий ProBook x360 є найтоншим,та, водночас, найміцніший у світі ноутбуком. ProBook x360 розкривається на 360 градусів, що дає можливість використовувати його як планшет. Крім того, він має подвійну систему камер, яка використовує Full HD камеру, вбудовану в клавіатуру. Такий підхід дозволяє більш комфортно робити знімки в режимі планшету.

     Новий 11-дюймовий ноутбук працює на Windows 10 та укладений в жорстку промислову гуму. Дисплей буде захищений протиударним Corning Gorilla Glass. За словами компанії HP, її інженери провели ретельне тестування HP ProBook x360 EE на відповідність стандарту MIL-STD 810G. Тест включає падіння пристрою з 75-сантиметрової висоти, щоб впевнитись у витривалості ноутбуку в шкільних умовах.

     Клавіатура також розроблялась з урахуванням цільової аудиторії. Так, вона може захистити від 350 мілілітрів пролитої рідини, а її клавіші розроблені таким чином, щоб їх було складно виколупати.

     Новинка постачається з програмою «Налаштування шкільного ПК», яка дає можливість вчителю налаштувати ноутбук у три прості кроки, навіть не звертаючись за допомогою до IT-підтримки.

     Що ж до технічних характеристик, то HP ProBook x360 Education Edition має 11,6-дюймовий LED дисплей (1366x768 пікселів), обчислювальні можливості, забезпечені процесором Celeron чи Pentium компанії Intel. Також, ноутбук має 8GB оперативної пам'яті та 64GB флеш-пам'яті для зберігання даних.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео