Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Український стартап на Kickstarter за $55

Український стартап на Kickstarter за $55
217198 ПЕРЕГЛЯДІВ

     На платформі для збору коштів для свого проекту Kickstarter з'явився черговий стартап від українського виробника. Автори стартапу Concepter уже бували на цій платформі зі своїми розробками – проектами спалахів iblazr (айблейзр) та iblezr 2 wireless. Компанія вирішила знову скористатися ресурсами платформи збору коштів, аби знову отримати гроші на реалізацію свого досить перспективного проекту. Цього разу це чохол для IPhone з більш потужним спалахом та додатковим акумулятором. Розробники відмітили, що їх пристрій забезпечить любителів робити фото у темряві удвічі більше тривалості автономної роботи відносно базових можливостей смартфона.

     Чохол iblizr Case має в розпорядження 40 світлодіодів сумарною яскравістю 300 люкс. Вони можуть бути використані як під час фото, так і відеозйомки (та стримінгу). Спалах активується автоматично: світлодіод, захований усередині чохла, улавлю світло від «рідного» спалаху смартфона. Тоді чохол запалює усі 40 світлодіодів. Згідно даних, усе це відбувається за якісь 0,008 секунди. Також чохол повідомить вас про надходження вхідного виклику чи інших повідомлень додатків за допомогою світлового сигналу. А ще чохол можна використовувати як ліхтарик. Не потрібно жодних налаштувань, аби примусити його працювати. Просто надягніть чохол на ваш IPhone і цього буде досить. Решту зроблять технології, уміщені в чохол вагою менше 100 грам. Його виготовлено з АБС-пластику з резиновим покриттям, аби користувачі краще відчували пристрій в долоні.

     Обсяг вбудованого акумулятора становить додаткові 2500 мАч. Цього буде досить аби додатково підзярядити ваш IPhone 6/6S та 7/7 Plus.

     Команда вірить, що продукт матиме успіх, адже він зручний, фунціональний та вигідний.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео