Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

GOOGLE УКРАЇНА СТВОРИЛА САЙТ «МАНДРУЙ КІРОВОГРАДЩИНОЮ»

GOOGLE УКРАЇНА СТВОРИЛА САЙТ «МАНДРУЙ КІРОВОГРАДЩИНОЮ»
54438 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Підрозділ світового гіганта в Україні Google у команді з Кіровоградською обласною держаною адміністрацією та міською радою міста реалізували технологічну кампанію «Цифрове перетворення Кіровоградської області». Головною її метою є досягти підвищення туристичного припливу до міста та покращити інвестиційну ініціативу, використовуючи нові технології інструменти інтернету.

     У рамках цього проекту було розроблено особливий сайт. Він називається «Мандруй Кіровоградщиною» (знайти можна за посиланням в інтернеті – www.discover.kr.ua). Там кожен охочий зможе відшукати інформацію, що найбільше цікавить, про визначні місця області в центрі України. Наприклад, на сайті зібрано різноманітні пам'ятні місця Кіровоградщини, кожне з них відмічено на карті, доступна також функція 3D-турів по досить цікавим, але поки ще не відомим широкому колу громадян. Тут є унікальний Музей ракетних військ стратегічного призначення, музей-заповідник «Хутір Надія», де жив і працював корифей першого українського театру. Не забули і про дендрологічний парк «Веселі боковеньки» та чимало інших цікавих місць.

     На сайті наявний інструмент, за допомогою якого можна спланувати свою подорож Кіровоградщиною. Ви можете обрати місця, через які проходитиме ваш туристичний маршрут по області, потім можете розшарити його у соціальних мережах, щоб запросити друзів. На цьому сайті ви віднайдете потрібні контактні дані, чимало фото- та відеоматеріалів, також є календар майбутніх подій.

     Ще було розроблено сайт «Історична мапа міста Кропивницький». Тут шанувальники історії побувають у віртуальних екскурсіях. 

     Також було створено незвичайний сайт, ecoukraine.org, де можна викладати фото з екопроблемами міста та відмічати це на карті. Сайт сам сформує звернення до офіційних органів.

     Схожі сайти планують для усіх українських міст.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео