Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Смартдвері для кота

Смартдвері для кота
190234 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Нещодавно була презентована новинка, що стане у нагоді власникам домашніх тварин, а саме котів чи собак. Пригадуєте, як набридає, коли через звичайні кошачі двері у будинок проникають чужі чи сусідські тварини? Вони могли або викрадати харч вашого улюбленця, зіпсувати щось чи наробити іншої шкоди. Тепер вам не треба відмовляти коту, коли він постійно просить відкрити двері йому, адже цю проблему тепер вирішили.

     Розумні дверцята SureFlap – цікаве, хоч і не нове обладнання, але все ще корисне. Такі дверцята навчені визначати, де ваш, а де чужий кіт чи пес, скануючи підшкірний чіп на тварині. Цей чіп також допомагає відшукати улюбленця у разі, якщо він загубився. Власне, саме так і влаштовані ці дверцята. Але на відміну від решти пристроїв, що використовують Bluetooth- чи wi-fi-конектор та повинні синхронізуватися з вашим смартфоном, ці дверцята повністю самостійні та можуть бути налаштованими безпосередньо на пристрої.

     Також виробник пропонує вам на вибір двосторонній варіант, коли дверцята не тільки впускають, а й випускають тварину. Це буде корисним власникам маленьких кошенят, що не повинні потрапити під ризик, проникнувши за межі квартири. Також можна придбати збільшену версію дверцят, що призначаються для собак маленьких розмірів. У пам'ять дверцят можна занести аж до 32 двох чіпів, погодьтеся, значно більше, ніж у вас тварин.

     Але і це ще не все. Виробник запропонував і мисочки, які відкриваються тільки для конкретної тварини. Спеціальна рамка сканує той самий чіп та обирає, що зробити далі. Це допоможе зберігати їжу свіжою та зберегти її від інших тварин, яким, можливо, не можна такої їжі. І не забувайте про маленьких дітей, що можуть гратися з усім, що тільки потрапить до рук.

     Вартість дверцят – 125-200 дол., миски – 70-150.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео