Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Yahoo і Google співпрацюватимуть

187255 ПЕРЕГЛЯДІВ

Компанія Yahoo, у власності якої частка на ринку інтернет-пошуку та досить потужні веб-ресурси, вирішила поновити договір із гігантом Google щодо застосування розроблених нею технологій реклами і пошуку, яке заблокувала федеральна торгова комісія Сполучених Штатів ще у 2008 році.

Yahoo планує перенаправляти своїх юзерів у систему пошуку Google, в цьому випадку споживачі пошукової інтернет-системи Bing, розробленої Microsoft, можуть стрімко впасти. Тим не менш компанія збирається зберегти свої ділові відносини з Microsoft.

Yahoo та Google об’єднають свої технології у сфері реклами по закупівлі відео-, медійної- та контекстної реклами. До того ж, Yahoo матиме можливість показувати контекстну рекламу Google на своїх інтернет-платформах. Гугл-компанія виплачуватиме Yahoo гроші за показ реклами на смартфонах, а Yahoo буде платити за користування пошуку у мережі та пошуку по зображеннях.

Також Гугл повідомив, що створить для своїх користувачів портал, який, на відміну від подібних послуг розроблених Apple і Facebook, буде безкоштовним. На такій гугл-платформі клієнти зможуть передивлятися новини від першоджерел. Наразі проект тестується і дата реалізації залишається невідомою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео