Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нова функція пошуку у Facebook

160556 ПЕРЕГЛЯДІВ

Соціальна мережа Фейсбук заявила, що впровадить нову пошукову систему по публікаціях. Таке повідомлення з’явилося на офіційному сайті мережі. В заяві йшлося, що тепер користувачі зможуть знайти необхідне повідомлення з більш ніж двох трильйонів постів: "Люди цікавляться реакцією своїх рідних на кожну подію, що відбувається в світі. Фейсбук запускає нововведення, яке допоможе користувачам дізнатися, як ставляться до певних подій не тільки знайомі чи друзі, а й цілий світ" .

Раніше для користувачів Фейсбуку була дозволена тільки функція, завдяки якій можна було переглядати пости та коментарі лише своїх друзів. Тепер пошукова система видаватиме в результатах пости інших користувачів. Найпершими в результатах будуть йти новини від надійних джерел, далі - новини від користувачів із передплатою, популярні фрази та інші новини.

Нова функція від соціальної мережі створить досить велику конкуренцію для Твіттера та Гугла. Така небезпека для останніх спричинена тим, що користувачі можуть відмовитися від інших пошукових систем, якщо зрозуміють, що всю потрібну інформацію можна зайти на платформі Фейсбук.

Пошукова система вже доступна для жителів США, а також для користувачів, які користуються англійським інтерфейсом соцмережі. Пошук працює на ПК і мобільних телефонах з операційною системою Android та iOS.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео