Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Творець Фейсбуку піде в декрет

26879 ПЕРЕГЛЯДІВ

Марк Цукерберг та Прісцілла Чан ще в липні поділилися зі світом своїм щастям та повідомили новину, що чекають на поповнення в родині, а відповідно на народження первістка. На сьогоднішній день відомо, що засновник Фейсбуку та його кохана очікують на появу донечки.

Нещодавно Марк на своїй сторінці у власній соцмережі написав, що піде в декрет на декілька місяців, аби бути поруч з донькою у перший місяць її життя. Також, містер Цукерберг зазначив, що в компанії Фейсбук, він як керівник, дозволяє своїм співробітникам чоловічої статі в Америці брати відпустку тривалістю до чотирьох місяців по догляду за дитиною, яка буде оплачуватися. Цим правом на декрет для чоловічої статі співробітник може користуватися в будь-який час на протязі року.

Також майбутній молодий татусь переконаний, що коли тато бере відпустку, аби присвятити більше часу дитині, то це йде на користь і батькам, і дитині.

Також Цукерберг став зовсім відвертим і зізнався, що разом з Прісціллою активно готується до появи донечки та купують іграшки та книги, котрі вони любили читати в свої дитячі роки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео