Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українці зможуть літати з Києва до Ужгорода

Українці зможуть літати з Києва до Ужгорода
215375 ПЕРЕГЛЯДІВ

Авіарейси між Києвом та Ужгородом найближчим часом будуть поновлені — за офіційною інформацією компанії “Мотор Січ”, висловленою у листі до голови області, ця авіакомпанія з 18 квітня запустить рейси “Київ — Ужгород”.

Міжнародний аеропорт “Ужгород” через два місяці вимушеної перерви зможе знову приймати літаки — з 18 квітня будуть поновлені авіарейси “Київ — Ужгород — Київ”, про що повідомили офіційні представники компанії “Мотор Січ”.

Директор авіакомпанії “Мотор Січ” Геннадій Маслов надіслав офіційного листа до голови Закарпатської обласної адміністрації Геннадія Москаля. У листі висловлюються підтвердження згоди авіакомпанії відновити рейси, що були припинені через грубі порушення, які стали причиною припинення дії сертифікату авіаційної безпеки для аеропорту Ужгорода.

Тепер, коли роботи з усунення недоліків аеропорту “Ужгород” майже добігають кінця, Державна авіаслужба прийняла рішення про поновлення сертифікату для аеропорту Ужгорода, тому його роботу найближчим часом буде розблоковано.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео