Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Apple представить iCar

Apple представить iCar
107774 ПЕРЕГЛЯДІВ

Компанія Apple невдовзі запропонує поціновувачам високих технологій спробувати свою нову розробку — фірмовий електромобіль. Імовірно таке авто буде випущене у 2020 році. Тимчасова кодова назва інноваційної машини від Apple – iCar.

У компанії Apple розпочалася розробка інноваційного електромобіля, що поки матиме кодову назву iCar. Уже сформований колектив з двадцяти спеціалістів, які працюватимуть над створенням першого в історії Apple автомобіля.

За словами представників компанії Apple, її спеціалісти, які вже мають досвід роботи у різних серйозних автомобільних компаніях, займатимуться переважно розробкою програмного забезпечення і створення ринкової стратегії. Технічну частину роботу доручили компанії Magna Steyr, що надасть власні потужності для створення першого в історії електромобіля від Apple.

Як передбачають розробники цього проекту, iCar скоріше за все буде мати вигляд компактного авто для міста. Для того щоб розробити найкращу модель, Apple підбирає найкращих спеціалістів з відомих світових компаній, що спеціалізуються на створенні автомобілів та електроніки.

Вихід першого фірмового електромобіля від Apple, який певний час не опиниться у вільному продажі, очікують вже у 2020 році.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео