Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

NASA привертатиме увагу до науки через комікси «Marvel»

NASA привертатиме увагу до науки через комікси «Marvel»
108174 ПЕРЕГЛЯДІВ

Два роки тому у світовий прокат вийшла фантастична стрічка «Вартові Галактики» режисера Джеймса Ганна, котра одразу стала касовим хітом та одним з найулюбленіших фільмів усіх фанатів коміксів «Marvel» і жанру «сейшн-фікс». 25 квітня наступного року глядачі зможуть побачити ефектний сиквел оригінальної кінокартини, а співробітники NASA тим часом вирішили скористатися успіхом фільму і, таким чином, привернути увагу світової спільноти до власної наукової діяльності.

Відтепер усі вантажі, котрі відправлятимуться на Міжнародну космічну станцію, маркуватимуться новою емблемою, яка міститиме зображення двох героїв кіновсесвіту «ВГ» - гуманоїдного саркастичного єнота Ракети та позаземного деревоподібного високоінтелектуального гуманоїда Грута. У фільмі їх ролі зіграли актори Бредлі Купер та Він Дизель.

Рішення про створення нової емблеми було прийнято Центром з розвитку наукової діяльності у космосі, котрий керує американським сегментом космічних досліджень від імені NASA. З точки зору представників Центру, використання двох з найголовніших персонажів «Вартових Галактики» приверне більше уваги до дослідницької діяльності та наукових експериментів, котрими займаються вчені Міжнародної космічної станції.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео