Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українське підприємство отримало Сертифікат відповідності військовим стандартам НАТО

Українське підприємство отримало Сертифікат відповідності військовим стандартам НАТО
135248 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Авіакон» - державне підприємство, котре входить до складу «Укроборонпрому» та спеціалізується на авіаремонті, отримало документ, що свідчить про відповідність стандартів роботи підприємства вимогам НАТО «AQAP 2120». Крім того, «Авіакон» впровадить у роботу новітні військові розробки, запропоновані Північноатлантичним альянсом, аби у майбутньому українська армія мала якісне сучасне озброєння.

Цікаво, що серед новинок озброєння найбільшої уваги на перших стадіях приділятиметься захисту морських портів України від зовнішньої агресії. Пам'ятаючи про наразі окупований Крим, ця ідея здається більш ніж просто резонною.

До того ж, Сертифікат від НАТО, котрим володіє «Авіакон», суттєво допоможе й у розвитку української економіки, оскільки міжнародні покупці, замовляючи озброєння, віддають більшу перевагу саме тим підприємствам, котрі були високо оцінені експертами Альянсу. Розвиток «Укроборонпрому» ж проходить згідно з пунктами стратегії «Український щит», у розробці якої приймали участь військові спеціалісти з ЄС та НАТО.

Варто відзначити, що серед наймогутніших військо-повітряних сил світу експерти наразі називають США, Великобританію, Росію та Китай. За прогнозами військових аналітиків, до 2030-го року Америка матиме у своєму розпорядженні новітні бомбардувальники, «стелси», винищувачі вертикального зльоту, конвертоплани та потужну палубну авіацію. Китай створить тандемні безпілотники та суттєво покращить якість своїх ВПС, Великобританія досягне військово-технічного піку, а Росія, якщо її економіка почне відновлюватися, побудує інноваційні стратегічні бомбардувальники та оновить військові літаки.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео