Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«YouTube» перетворять на соціальну мережу

«YouTube» перетворять на соціальну мережу
54257 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найпопулярніший відеохостинг у світі, американський «YouTube» незабаром отримає чудову можливість спробувати себе у конкуренції зі всесвітньо відомими соціальними мережами на кшталт «Facebook» та «Twitter» через появу у відеосервісі інноваційного додаткового розділу, який ще більше наблизить користувачів «YouTube» до повноцінного спілкування у мережі один з одним.

Зазначений вище розділ дасть власникам акаунтів у сервісі публікувати різноманітні фотографії, інформацію у вигляді тексту, аудіоматеріали, опитування та багато іншого. Акцент у контексті функціонування нової соціальної мережі буде робитися на виключно цікавих аудиторії темах і новинах.

Чекати запуску нового додатку від «YouTube» залишилося недовго. За попередніми даними, станеться це вже до кінця поточного року, а користуватися новинкою зможуть володарі як комп'ютерів, так і смартфонів через розширену версію нової соціальної мережі. Цікавий проект може отримати назву «Backstage» і його розробники запевняють, що цей соціальний розділ стане виключно додатковою частиною популярного «YouTube», навряд чи оформившись в цілу окрему мережу від американського відеохостингу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео