Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Автомобіль із гібридною установкою Mild Hybrid від Mazda

Автомобіль із гібридною установкою Mild Hybrid від Mazda
27261 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Японській автомобільний виробник розробляє гібрид, який зможе заряджатися від звичайної побутової розетки. Дану технологію планують додати до серійних моделей на протязі 5 років.
     Запуск таких моделей є цілком раціональним, адже умови до обсягу шкідливих викидів стають дедалі жорсткішими. Більше того, Mazda планує випускати автомобілі із гібридними установками Mild Hybrid, які матимуть малопотужний електродвигун для руху тільки при мінімальному навантаженні.
     Керівник відділу досліджень і розробок компанії Mazda Кіос Фудзівара відмічає, що однією із довготривалих цілей виробника є розробка повність електричних автомобілів. На думку японського інженера, казати зараз про терміни появи такої техніки – зарано, адже процес виробництва дуже важкий та довготривалий.
     Компанія також має намір продовжити роботу з підвищення ефективності звичних для нас паливних та дизельних агрегатів. Кардинальні зміни ККД двигунів внутрішнього згорання можуть наступити при впровадженні технології займання від стиснення однорідної суміші. До 2020 року Mazda планує поліпшити паливну економічність своїх двигунів на 50%.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео