Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нова розумна валіза Bluesmart скоро надійде у продаж

Нова розумна валіза Bluesmart скоро надійде у продаж
79575 ПЕРЕГЛЯДІВ

Часом подорожі можуть бути досить нудними, але компанія Bluesmart прагне зробити процес переміщення в просторі трохи цікавішими за допомогою спеціальноъ валізи, яку можна підключити до вашого смартфону за допомогою Bluetooth і за рахунок цього отримати корисні додаткові можливості.


Часом подорожі можуть бути досить нудними, але компанія Bluesmart прагне зробити процес переміщення в просторі трохи цікавішими за допомогою спеціальноъ валізи, яку можна підключити до вашого смартфону за допомогою Bluetooth і за рахунок цього отримати корисні додаткові можливості. Валіза має вбудований чіп GPS для того, щоб відстежити її місце розташування, крім того, він має вбудовані датчики ваги, за допомогою яких ви можете бути впевнені, що не везете зайві кілограми, за які в аеропорту доведеться доплачувати.
Вперше компанія представила свій продукт на сайті Indiegogo, де він зміг зібрати більше 1,3 мільйонів доларів. Ця валіза може стати відмінним рішенням для людей які часто подорожують і яким потрібно мати у валізі кілька відділень, щоб компактно розташовувати всі свої речі й техніку. Більше того, чемодан має вбудований акумулятор із ємністю 10000 мАг з двома USB-портами, дозволяючи одночасно заряджати від нього кілька пристроїв.
На даний момент валізу можна придбати за $ 280 але, швидше за все, найближчим часом його ціна збільшиться до $ 400. Ті, хто вже забронював його на Indiegogo, зможуть отримати новинку вже в серпні. Інші користувачі, зацікавлені в покупці Bluesmart, можуть зробити передзамовлення на сайті компанії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео