Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Готель, персонал якого складають роботи відкриється влітку

Готель, персонал якого складають роботи відкриється влітку
158966 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ви незабаром збираєтеся в Японію і просто фанатієте від роботів? Тоді відвідайте в префектурі Нагасакі готель Henn-na Хотел, відкриття якого заплановано в липні поточного року.


Ви незабаром збираєтеся в Японію і просто фанатієте від роботів? Тоді відвідайте в префектурі Нагасакі готель Henn-na Хотел, відкриття якого заплановано в липні поточного року. Ви запитаєте навіщо? А тому, що 10 представників персоналу - це роботи. Три з цієї десятки - якісь "багатомовні гіноіди" - іншими словами роботи-жінки. Компанія Kokoro, виготовлювач роботів, називає їх «актроїдами» («actroids») за їх високу візуальну схожість з людиною.
На ресепшині вас зустріне робот-портьє, який поділиться інформацією про вільні номери, забронює вам номер. Більш того, роботи зможуть зчитувати мову тіла клієнта, наділені системою візуального контакту з відвідувачами. Аби допомогти вам впоратися з багажем, на допомогу прийде робот-носій. Інші ж будуть виконувати дрібні доручення: зробити каву, привести в порядок номер, доставити обід тощо.
Також готель Henn-na Хотел відрізняється не тільки незвичайним персоналом, а й ультра-сучасними технологіями, щоб забезпечити комфорт відвідувачам. Такі як: система лицьового розпізнавання для відкриття дверей; система датчиків температури тіла, яка автоматично підлаштовує кімнатну температуру, не кажучи вже про планшети, за допомогою яких гості готелю зможуть замовляти ті чи інші послуги.
Але, хто все таки звик до спілкування з живими людьми буде задоволений тим фактом, що інші 10 співробітників звичайні люді. Хоча, керівництво розраховує що роботи здатні будуть виконувати 90 відсотків загальної роботи в недалекому майбутньому. Якщо ж все таки готель буде чекати успіх, то керівники плануютьвідкрити більше тисячі подібних готелів по всьому світу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео