Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Рейтинг корисних гаджетів, які допоможуть скоріше заснути

Рейтинг корисних гаджетів, які допоможуть скоріше заснути
106019 ПЕРЕГЛЯДІВ

Медичні дослідження свідчать, що стрімко проникші в наше життя електронні гаджети порушують сон у мільйонів людей.


Медичні дослідження свідчать, що стрімко проникші в наше життя електронні гаджети порушують сон у мільйонів людей. Тому, зовсім недавно почали створюватися пристрої, які зводять до мінімуму весь негатив, що йде від своїх попередників.
Наприклад монітор сну Beddit Sleep Monitor (149 $) - це звичайна тонка, плоска смужка, яка встановлюється під простирадлом і підключається до телефону по системі Bluetooth. Функції гаджета: вимірювати пульс, тиск, цикли, час сну. Отримавши весь перелік такої інформації вранці, вам не складе труднощів скласти подальший алгоритм своїх дій.
Withings Aura (300 $) – виглядає як тонкий білий килимок, завдання якого - контролювати ваш сон. У нього входять радіогодинник, а ще він регулює світло біля вашого ліжка. Червоне світло допомагає скоріше зануритися в нірвану снів, після чого поступово гасне. А вранці ви прокидаєтеся з синім світлом, інтенсивність якого збільшується. Вчені вважають, що синє світло регулює рівень мелатоніну в організмі, що впливає на сон.
А ось пристрій ResMed S + (150 $) - допоможе зануритися в сон завдяки звукам природи, які найбільш збігаються з ритмом дихання. Це може бути як шум моря, так і шепіт струмка. Він уважно відстежує сон, становить діаграми циклів сну і дає корисні рекомендації.
«Розумний» матрац Kingsdown (10999 $) зробить все, аби під час сну ви відчували себе зручно, в ньому міститься 21 повітряна камера. Такий чарівний матрац зможе зробити вам масаж, відрегулювати положення голови, ніг і твердість поверхні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео