Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Стартап- компанія Xiaomi стає конкурентоспроможною

Стартап- компанія Xiaomi стає конкурентоспроможною
26646 ПЕРЕГЛЯДІВ

Стартап-компанія Xiaomi, ринкова вартість якої складає 45 мільярдів доларів, зайнята виробництвом свого інноваційного гаджета


Стартап-компанія Xiaomi, ринкова вартість якої складає 45 мільярдів доларів, зайнята виробництвом свого інноваційного гаджета. Стало відомо, що з наступного тижня, компанія випустить в світ мініатюрну водонепроникну камеру.
Дивлячись на тизер нам здається, що це звичайний сірниковий коробок, а от на наступному бачимо його вміст-особисті речі туриста, маска та інше. Побачене дозволило ЗМІ припустити, що Xiaomi збирається випустити крихітну екшен-камеру з захистом від води. Якщо вірити джерелам, то презентація продукту планується 2-го березня, тобто на початку наступного тижня.
Гаджет складе сильну конкуренцію екшен-камер GoPro. варто відзначити, що популярність такого роду камер серйозно збільшилася протягом років. Їх особливо полюбили мандрівники, фанати екстримальних видів спорту. Нагадаємо, що бренд Xiaomi давно асоціюється з недорогими,високоякісними смартфонами. Також компанія проявляє сильний інтерес до виробництва електромобілів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео