Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Згадаймо як це – писати від руки

Згадаймо як це – писати від руки
53190 ПЕРЕГЛЯДІВ

У час модернізованого спілкування, коли у кожного є крутий телефон із системою Android або iPhone, планшети, айпади та решта гаджетів, ми не пишемо листів від руки, не малюємо


У час модернізованого спілкування, коли у кожного є крутий телефон із системою Android або iPhone, планшети, айпади та решту гаджетів, ми не пишемо листів від руки, не малюємо. Усе, що потрібно є в наших крутих пристроях. Та погодьтеся, що інколи хочеться сісти за стіл, відкрити блокнот і поринути у глиб думок, а потім виплеснути їх на папір. Але так само хочеться якось зберегти свою творчість або навіть поділитися нею.
Здається, технології не зупиняться ні на чому! Для тих, хто сумує за годинами спокою, коли просто можна посидіти перед папірцем і поміркувати, винайшли Roсketbook – на перший погляд звичайнісінький паперовий блокнот. Та лише на перший. Бо насправді це крутий технологічний блокнот, який збереже всі записи, адже, ви не стнете збирати всі ваші блокноти: не вистачить місця.
Він має вигляд записника розміром 22x28 сантиметрів, 100 сторінок і 7 невеличких іконок внизу кожної сорінки. Саме за їх допомоги можна зберегти записи зі сторінки. Кожній іконці ви призначаєте окреме місце збереження, тобто, куди б ви хотіли зберегти запис. Аби не забути, на форзаці блокнота є чиста памятка – там можна написати якій іконці відповідає обрана вами хмара. Отже, щоб зберегти запис, необхідно поставити галочку на іконці, тоді дані відправляться у ваш Dropbоx.
А далі запускаєте додаток Rocketbook на смартфоні й тримаєте його декілька секунд над сторінкою. Він самостійно збереже її в обраному вами місці.
Найкрутішою особливістю Rocketbook є його нескінечність. Якщо писати в ньому спеціально розробленою ручкою Pilot FriXion, то ваші 100 сторінок ніколи не закінчаться. Тобто вони вичерпаються, але, помістивши блокнот на 30 секунд у микрохвильовку, ви дістанете звідти чистесенький екзепмляр. Звучить дійсно дивно, та чорнило FriXion є термочутливими, а пружинка Rocketbook виготовлена з полiпропілену, тому безпечна для печі.
На сьогоднішній день компанія заробила на Rocketbook понад 180 тисяч доларів, а розраховувала хоча б на 20 тисяч. Очевидно, що люди сумують за простим письмом рукою.
Ціна пристрою становить 25 доларів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео