Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ароматний будильник

Ароматний будильник
53502 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гарна новина для сонь! В листопаді цього року в продажу з’являться будильники, які будять господарів за допомогою незвуків або вібрацій, а за допомогою... ароматів! Вісімнадцятирічний винахідник такого будильнику дуже уважно поставився до нового приладу. Аромати можна підбирати на власний смак та розсуд — від запаху свіжих ягід та фруктів до аромату свіжих доларів. Виробництвом ароматичних композицій займається парфумерна компанія зі Швейцарії. На даний момент доступно 10 композицій.

Як показують проведені дослідження, гаджет виконує свою роботу в 99 випадках зі 100 — вже через 2 хвилини власник прокидається остаточно. Якщо ж у людини надміцний сон або закладено ніс, то для підстраховки вмикається ще й звуковий сигнал.

Кожен запах знаходиться в спеціальній капсулі, яка встановлена в прилад. У зазначений час починається розповсюдження аромату. Однієї такої капсули вистачає приблизно на 60 разів спрацьовування. Попередня ціна замовлення аромобудильнику— 60 євро. В комплекті постачається сам будильник та кілька змінних картриджів. Вартість же капсул з ароматами — 7,5євро.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео