Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Покупки в інтернеті: за і проти

187262 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незважаючи на те, що багато марок, котрі працюють у сфері торгівлі та харчування, намагаються створити собі офіційний сайт чи Інтернет –магазин, а українці охоче роблять покупки за допомогою комп’ютерної техніки в віртуальному просторі, однак Юлія Шилова, котра обіймає посаду директора по маркетингу шопінг-клубу LeBoutique назвала п’ять груп товарів, котрі жителі України все ж купують в магазині, а не он-лайн.

Список товарів, котрі українці не люблять купувати через Інтернет, очолюють ювелірні прикраси із золота та з дорогоцінним камінням. Друге місце посідають картини, штори, гардини, годинники – одним словом усе те, що можна віднести до категорії речей домашнього декору. Третє місце у рейтингу займають продукти харчування. Жінки не зраджують традиціям ходити по магазинах і своїми руками відбирати найкращі продукти до столу.

І якби там зручно не було купувати шпалери, паркет, ламінат, вікна, двері та фарбу, а також подібні матеріали в Інтернеті, люди все ж віддають перевагу традиційному шопінгу в будівельних магазинах.

А останнє місце у товарів категорії luxury.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео