Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українцям стане набагато простіше використовувати накопичені знижки та бонуси

Українцям стане набагато простіше використовувати накопичені знижки та бонуси
135036 ПЕРЕГЛЯДІВ

Неймовірну новину для власників годинників Apple iWatch та Android Wearпідготувала компанія inCust, котра випустила унікальну віртуальну картку для накопичення бонусів. Тепер для того, аби сплатити за покупку накопиченими бонусами, власнику варто лише показати екран свого ґаджета, де відображається запущений додаток з однойменною назвою inCust. Операція завершується після зчитування продавцем QR-коду.

Цікаво, що подібне високотехнологічне нововведення є ще одним кроком до остаточного залишення пластикових знижкових та бонусних карт у минулому. Крім того, після встановлення та налаштування вищезазначеної програми подібна віртуальна картка, прив’язана лише до номеру мобільного телефону, завжди залишається зі своїм володарем.

Синхронізована з годинником, картка дає змогу відстежувати історію власних придбань та кількість бонусів на різних програмах лояльності, участю яких є користувач додатку inCust.

Разом із суттєвим спрощенням здійснення процедури купівлі, додаткова користь від віртуальної картки полягає у створенні нових просторів для міжпартнерської взаємодії та спеціальних пропозицій для тих, хто вміє накопичувати та любить витрачати власні бонуси.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео