Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

TP-LINK TL-PB10400: портативний акумулятор з ліхтариком

TP-LINK TL-PB10400: портативний акумулятор з ліхтариком
211885 ПЕРЕГЛЯДІВ

Компанія TP-LINK повідомляє про початок продажу портативного зарядного пристрою TL-PB10400, призначеного для того, щоб навіть далеко від розеток можна було не замислюватися про економію ресурсів акумулятора.


Компанія TP-LINK повідомляє про початок продажу портативного зарядного пристрою TL-PB10400, призначеного для того, щоб навіть далеко від розеток можна було не замислюватися про економію ресурсів акумулятора. Компактний розмір і універсальний дизайн зроблять гаджет вашим незмінним компаньйоном у ділових поїздках, подорожах та не раз виручить тоді, коли необхідно активне використання засобів зв’язку.
Кількість зарядок залежить від ємності акумулятора вашого пристрою: в середньому акумулятор на 10400мАч дозволяє заряджати смартфон 3-5 разів. Ресурс акумулятора розрахований більш ніж на 500 циклів зарядки протягом терміну служби батареї. Два порти USB (5В / 2А і 5В / 1А) дають можливість одночасно заряджати два пристрої.
TL-PB10400 володіє захистом від короткого замикання, перенапруження, енергоперегрузкі, підвищеного заряду, перерозрядження і перегріву, тому його використання абсолютно безпечно.
Пристрій оснащений вбудованим ліхтарем, який стане в нагоді і в подорожі, і в домашньому господарстві. Чотири світлодіодні індикатори вказують на рівень заряду акумулятора або стан зарядки пристрою.
Портативний зарядний пристрій сумісний з 5В пристроями, заряджатимуться через порт USB, в тому числі з iPhone, iPad, смартфонами на Android.
Модель надійде продаж в кінці січня за рекомендованою роздрібною ціною 35 доларів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео