Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Створення "Коаліції цифрової трансформації"

Створення "Коаліції цифрової трансформації"
140824 ПЕРЕГЛЯДІВ
Інформація щодо акредитації: anna@ukrinform.com

Організатори: ГС "ХАЙ-ТЕК офіс Україна"; Українська асоціація фахівців інформаційних технологій.

Учасники: Адрій Бірюков - виконавчий директор ГС "ХАЙ-ТЕК офіс Україна"; Іван Кульчицький - президент ГО "Агенція європейських інновацій"; представник від України у програмному комітеті ІКТ програми "Горизонт 2020"; Максим Корявець - президент ГО "Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень", представник проєкту "Сприяння формуванню порядку денного та інституційних передумов для розвитку цифрових компетенцій в Білорусі, Україні та Грузії"; Сергій Бронін - президент ВГО "Українська асоціація фахівців інформаційних технологій", представник проєкту "Рамка цифрових компетентностей для вчителів та громадян України" програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+;  Олександр Юрчак - генеральний директор Асоціації підприємств промислової автоматизації України; Юрій Пероганич - генеральний директор Асоціації підприємств інформаційних технологій України.

Коротко. Учасники пресконференції підпишуть меморандум щодо створення Української національної цифрової коаліції - "Коаліція Цифрової Трансформації". Діяльність коаліції буде спрямована на консолідацію та координацію ініціатив і зусиль всіх партнерів у галузі цифрового розвитку та інтеграції України до Європейського цифрового простору (Єдиного цифрового ринку ЄС).

Захід проводиться за фінансової підтримки Європейського Союзу, що надається через регрантингову схему Форуму громадянського суспільства Східного партнерства для реалізації проєкту "Сприяння формуванню порядку денного та інституційних передумов для розвитку цифрових компетенцій в Білорусі, Україні та Грузії". Проєкт в Україні виконується ГО "Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень". Думки, висловлені під час заходу, не обов'язково відображають позицію Європейського Союзу.


Контактний телефон Прес-центру: (044)  299-03-32

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ
Автор: УНТ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео