Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Донеччині пройшли змагання з поліатлону серед підрозділів системи МВС

84887 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дводенне комплексне спортивне багатоборство відбулося у Маріуполі на базі плавбасейну «Нептун» та «Академії поліції» під егідою фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». За першість змагалися поліцейські, рятувальники, представники інших спеціальних служб, а також курсанти відомчого навчального закладу.

9 команд і 39 учасників об’єднала любов до спорту та впевненість у власних силах – з 9-ї ранку два дні поспіль вони плавали, стріляли та бігали заради того, щоб принести перемогу своєму відомству. Кожна вправа – на час, а поряд – сильний суперник.

У складі поліцейських збірних змагалися співробітники Центрального, Бахмутського, Покровського та Волноваського відділів поліції, а також спецпідрозділ КОРД. Крім того, участь взяли рятувальники, прикордонники, нацгвардійці та курсанти ДЮІ. На стартових позиціях були і жінки.

Відтак, у плаванні кращими стали представники відомчого вишу, а у спринті першість вибороли військовослужбовці частини 3057.

За загальною сумою балів у командному заліку «золото» отримала команда ДЮІ, а друге і третє місця відповідно посіли рятувальники та прикордонники.

В особистій першості турнірна таблиця виглядала наступним чином: у віковій категорії від 40 років перемогу здобув Піковець Павло, який представляв команду прикордонників. Серед учасників категорії до 40 років кращим став Богдан Савран – рятувальник, а до 30 років перемогу здобув Ігор Самофал з ДЮІ.

Серед жінок перше та друге місця посіли відповідно курсантка Вікторія Котенко та співробітниця Центрального відділу поліції Наталя Шевченко.

Поліція Донеччини щиро вітає переможців!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео